Voetgolf Alkmaar biedt diverse mogelijkheden om je rondje voetgolf uit te breiden met andere gezellige activiteiten. Onze partner Hollandse Uitjes biedt een breed scala aan activiteiten aangepast op de wensen van uw groep. Denk daarbij aan Highland Games, Escape Geestmerambacht, Obstacle run of boogschieten. Interesse een dagje uit vol gezellige en sportieve activiteiten neem dan contact op via info@voetgolfalkmaar.nl. Dan maken wij op basis van uw wensen een mooie offerte. Kijk op Hollandse Uitjes voor een volledig overzicht van alle mogelijkheden.

Na afloop van een rondje voetgolf zin in een lekker hapje en drankje? Onze partner El Chiringuito ontvangt u graag in hun prachtige standpraviljoen in het Geestmerambacht. Onder het genot van een heerlijk hapje en drankje nog even nakletsen over de voetgolf prestaties op deze unieke locatie met uitzicht op het water!
El Chiringuito is ook een prachtige locatie voor een verjaardags of familiefeest. Overdag lekker actief bij Voetgolf Alkmaar en daarna met de voeten in het zand genieten van een mooi feest, met naar wens zelfs de mogelijkheid tot live muziek! Klik hier voor een sfeerimpressie van El Chiringuito.
Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw groep? Neem dan contact op via info@voetgolfalkmaar.nl en dan maken we er samen een mooi feest van!